DET SOCIALE ARBEJDE MED UDSATTE BØRN OG UNGE - MULIGHEDER, UDFORDRINGER OG PROBLEMATIKKER?

DET SOCIALE ARBEJDE MED UDSATTE BØRN OG UNGE - MULIGHEDER, UDFORDRINGER OG PROBLEMATIKKER?

CISKO - Center for forskning I Socialfaglig praksis og Kapacitetsopbygning) - inviterer til konference om 'Det sociale arbejde med udsatte børn og unge: Muligheder, udfordringer og problematikker'

Tidspunkt

10.04.2018 kl. 09.15 - 10.04.2018 kl. 17.00

Beskrivelse

CISKO (Center for forskning I Socialfaglig praksis og Kapacitetsopbygning) har hermed fornøjelsen af at invitere til konferencen "Det sociale arbejde med udsatte børn og unge: Muligheder, udfordringer og problematikker?". 

Konferencen indeholder fire spor, der hvert indtager et særligt perspektiv i det sociale arbejde med udsatte børn og unge. Hvert spor dykker ned i de muligheder, udfordringer og problematikker, som på forskellige måder gør sig gældende. Konferencen formidler forskning fra et tværfagligt forsknings-fællesskab og har særligt fokus på stemmer fra praksis med både borgere, brugere og professionelle. Se programmet og læs en kort introduktion til de fire spor her.

Prisen for konferencen er 750,- kr. pr. deltager og er inkl. forplejning. Der er begrænsede pladser som besættes efter "først-til-mølle" princippet. Tilmelding kan ske via dette link.

Har du spørgsmål angående konferencens indhold, kontakt Stina Krogh Petersen på stina@socsci.aau.dk
Har du spørgsmål angående tilmelding, betaling og lign., kontakt Chilie Strellner på kontakt@mbu.aau.dk

Arrangør

CISKO - Center for forskning I Socialfaglig praksis og Kapacitetsopbygning

Adresse

DGI-huset i Nordkraft, Teglgårds Plads 1, Nordkraft 9000 Aalborg

Mere information

http://www.cisko.aau.dk/

Se listen