Forskning på SAMF - for forskere og praktikere

Samfundsvidenskabelige forskere på AAU studerer forandringer, processer og tendenser indenfor sociale, kulturelle, økonomiske, juridiske, historiske og politiske sammenhænge – både i dansk og internationalt perspektiv. Forskerne bidrager med indsigt og ny viden, der på forskellige måder adresserer samfundsmæssige problemstillinger.

Fakultetet har mange forskningsgrupper, der leverer forskning i international klasse og publicerer i de bedste og meste relevante kanaler indenfor deres fagområder. Forskningsresultater bliver omsat og anvendt af forskellige parter uden for universitetet, og de samfundsvidenskabelige forskere bliver ofte brugt i medierne på grund af deres ekspertise og evner til at formidle faglig indsigt i et alment tilgængeligt sprog.

Fakultet producerer således forskning af højeste kvalitet, med gennemslag og relevans i forskningsverdenen, i uddannelserne og i samfundet bredt betragtet. Derfor søger fakultetet vedvarende at skabe de bedst mulige betingelser for forskerne ved blandt andet at understøtte udbytterige samarbejder med såvel det internationale forskersamfund som med aktører udenfor universitetsverdenen.

Søren Kristiansen

Prodekan for forskning
Sekretær: 9940 7020
samf-prodekan-forsk@aau.dk