Find en forsker

Har du brug for en ekspert på et bestemt samfundsvidenskabeligt område? Så kan AAU muligvis hjælpe dig.

Universitetet har en lang række forskere, der har specialviden indenfor forskellige samfundsvidenskabelige områder – fx arbejdsmarked, ledelse, økonomi, lovgivning, offentlig forvaltning, historie, migration, politik og velfærd.

Du kan søge efter forskningsområde, efter en bestemt forsker eller efter emneord.

JOURNALIST

Jane Grønning Johansen
Pressekontakt til institutterne
AAU Kommunikation
janegj@adm.aau.dk

STRATEGISK KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

Susanne Clement Justesen
Pressekontakt til dekanen
Dekansekretariatet
Tlf: 6127 1962
scj@adm.aau.dk

Se de nyeste presseklip

Samfundsvidenskabelige forskere fra Aalborg Universitet er ofte i medierne. Hver dag bliver de nyeste presseklip fra aviser, magasiner, radio, tv og netmedier føjet til listen over alle presseklip med forskere fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

se presseklip med forskere
fra samfundsvidenskab