Fra venstre mod højre: Jesper Gram (Hilti), Anne Johansen (Intenz), Brigita Holendova, David Nissen (Intenz), Tine Pind, Juline Hilsch og Rasmus Åradsson (Intenz)

AAU-studerende vinder DM i Salg

Brigita Holendova og Juline Hilsch fra cand.merc.-linjen International Marketing er kåret som de mest lovende salgstalenter blandt studerende på merkantile uddannelser i Danmark. Næste skridt er EM i Salg.

Danmarksmesterskabet i Salg samlede d. 7. marts 2019 studerende fra videregående uddannelsesinstitutioner i hele landet, hvor salg og marketing indgår i pensum. Deltagerne skulle konkurrere mod hinanden i en fiktiv case, hvor målet var at skabe den bedste salgssituation.

David Nissen fra konsulenthuset Intenz, som arrangerede konkurrencen, udtaler følgende om kåringen af Brigita Holendova (Slovakiet) og Juline Hilsch (Tyskland):

- I vores salgsmøde med Juline og Brigita formåede de at afdække vores behov som kunde særdeles godt. Det betød, at de efterfølgende kunne guide os gennem hele salgsprocessen ved hjælp af deres viden og forståelse for vores behov. Pigerne formåede at skabe en uventet oplevelse af, at vi havde behov for netop denne løsning, ved at tale til vores følelser og ikke kun nævne produktegenskaber og argumentationer. Alt i alt har vi høje forventninger til de to pigers fremtid inden for salg.

Næste skridt Europamesterskabet i Salg

Ud over titlen som Danmarksmestre i Salg 2019 har Brigita Holendova og Juline Hilsch vundet en betalt tur til Europamesterskabet i Salg – European Sales Competition - i Holland d. den 22.-23. maj. Om sejren udtaler de:

- Det har været en fantastisk oplevelse at stå over for professionelle ved Danmarksmesterskabet i Salg - vi lærte mange vigtige og værdifulde færdigheder, som vi vil tage med til European Sales Competition.

På turen til Holland vil de to studerende være ledsaget af deres mentor Tine Pind, som selv studerer på Aalborg Universitet.

Tine Pind
E-mail: tpind15@student.aau.dk