Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet

CUBB-forsker Tanja Dall, har som gæsteforsker på Oslo Met, deltaget ved seminar om udviklingen af frontlinjearbejdet på beskæftigelsesområdet

På seminaret gjorde Tanja Dall tilhørerne klogere på involvering af arbejdsgivere i den aktive arbejdsmarkedspolitik.

Forskningsgruppen INTEGRATE og Senter for profesjonsstudieret afholdt onsdag den 4. maj seminar om professionalisme i frontlinjearbejdet, hvor der bl.a. var fokus på, hvordan almindelige arbejdspladser kan blive arenaer for rehabilitering og integration. Seminaret blev rundet af med en engageret og interessant diskussion af professionalisme i frontlinjearbejdet samt det virksomhedsrettede samarbejde.

Vil du vide mere?

Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet | Aalborg Universitet | Fibigerstræde 5 | 9220 Aalborg Øst
Telefon: 9940 9940 | ssh@aau.dk | CVR nummer: 29102384 | EAN nummer: 5798000420601