Ny studielektor: May-Britt Søndergaard Justesen

Pr. 1. juli 2020 er May-Britt Søndergaard Justesen ansat som studielektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. May-Brit skal undervise på Socialrådgiveruddannelsen.

Jeg er udannet socialrådgiver og kandidat i socialt arbejde ved Aalborg Universitet. Herefter har jeg i mange år arbejde som myndighedsrådgiver på børn og unge-, samt børnehandicapområdet. Sammen med myndighedsarbejdet har de sidste 4,5 år været tilknyttet som ekstern lektor ved Socialrådgiverstudiet på Aalborg Universitet. Fra 1. juli 2020 er jeg ansat i en 1-årig stilling som studielektor. Mine kerneområder er socialt arbejde med børn, unge, familier og børn/unge med handicap, socialfaglige metoder, myndighedsarbejdet, handicapudredning, børnesamtaler, borgerinddragelse og kommunikation.

Gennem min mangeårige ansættelse, som ekstern lektor, har jeg stort kendskab til studiet, men glæder mig utroligt meget til et endnu større sammenspil med de studerende og undervisning i det daglige. Jeg ser også frem til samarbejdet med jer kollegaer, til faglige snakke, forskningsgrupper, koordinering og forhåbentlig et godt grin en gang imellem! Vi ses!

Kroghstræde 7, lokale 6A
E-mail: may-britt@socsci.aau.dk