Professor Noemi Katznelson tildelt Ridderkorset

Professor ved Institut for Kultur og Læring på AAU, Noemi Katznelson har netop fået tildelt ridderkorset af Dannebrogordenen.

Professor ved Institut for Kultur og Læring, Aalborg Universitet, cand.mag., ph.d. Noemi Katznelson har netop fået tildelt ridderkorset af Dannebrogordenen. Tildelingen sker med begrundelsen i hendes bidrag til ungdomsforskningen og for hendes evne til at få forskningen ud at arbejde, så den kan gøre en forskel politisk og institutionelt til gavn for unge. Noemi Katznelson var 16. september på Amalienborg for at takke H.H.K Kronprins Frederik for medaljen.

På billedet ses Noemi netop efter overrækkelsen af Ridderkorset.