Morten Frederiksen og Ane Grubb fra Institut for Sociologi og Socialt Arbejde udgiver artikel om samskabelsens ambivalens.

Samskabelsens ambivalens – Ny artikel i Public Management Review

Tekst: Niels Krogh Søndergaard, kommunikationsmedarbejder
Foto: Matthias Zomer, Pexels

Når frivillige og offentlige aktører engagerer sig i samskabelse, sker det typisk ud fra forventninger om gensidig komplementaritet. Den anden kan noget andet end man selv kan, og sammen kan man udvikle de bedste svar og løsninger på borgernes udfordringer.

To sider af samskabelse

I den nyligt publicerede artikel “Politics of insufficiency” beskriver professor Morten Frederiksen og adjunkt  Ane Grubb, hvordan de egenskaber der i teorien kan tiltrække, i praksis kan give problemer, ligesom forfatterne beskriver de strategier, som begge sektorer udvikler, for at håndtere samskabelsens ambivalens.

Artiklen er baseret på kvalitative interview og etnografisk feltarbejde på velfærdsområdet i en kommune.

Vil du vide mere?

Se listen