Velkommen til de nye studerende

1197 studerende begynder i dag på 1. semester på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Vi glæder os til at klæde dem på til at indgå i et dynamisk og forandringsskabende samarbejde med det omgivende samfund.

Kære nye studerende

I dag er en ganske særlig dag, for i dag begynder 1197 studerende på 1. semester på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet! Det er en dag, I næppe vil glemme, for en videregående uddannelse på Aalborg Universitet betyder nye indsigter, nye værktøjer og nye venskaber. I vil lære at samarbejde, arbejde problem- og løsningsorienteret og vise handlekraft. Kompetencer, der vil give jer de allerbedste forudsætninger for at få et spændende job i det offentlige eller private erhvervsliv.

På AAU bidrager vi til det globale samfunds videnopbygning og til udvikling af det danske samfunds velstand, velfærd og kultur. Ja, vi uddanner vores studerende til fremtiden og baserer vores aktiviteter på et dynamisk og forandringsskabende samarbejde med det omgivende samfund.

Endnu engang velkommen til SAMF!

Dekan Rasmus Antoft